Bootcamp naar je Zelf-driedaagse

Ontdek je Zelf tijdens een krachtige bootcamp. Kom in balans met een praktisch en inspirerend programma van drie dagen. Even uit je dagelijkse omgeving en tijd voor jezelf. Iets voor jou? 

Inzicht in de krachten die jou vanuit je onbewuste aansturen en jouw gedragspatronen beïnvloeden is nodig om in balans te kunnen komen. Wanneer je jezelf onvoldoende kent is sprake van gedissocieerd bewustzijn. Dat zie je direct terug in gedrag. Bijvoorbeeld door irritaties naar anderen, afstand houden bij persoonlijke of professionele contacten, zoeken naar goedkeuring, (ver)oordelen, moeilijk beslissingen kunnen nemen, impulsiviteit of gebrek aan empathie. Is dit herkenbaar? Tijdens deze bootcamp leer je irritatietriggers positief te beïnvloeden, je vertrouwde gedragsvalkuilen daadkrachtig te omzeilen, zinloze energievretende overlevingsreacties te stoppen en je persoonlijke kerncompetenties krachtig in te zetten.

Het gevolg van de bootcamp is dat de relatie met jezelf en anderen optimaliseert, je functioneren verbetert en je een mentale topconditie bereikt. (vrouw, 38 jaar, teamleider)

 

Praktisch en inspirerend programma

Onder de deskundige en voortvarende begeleiding van Jeannette Eijgenraam kennen de dagen een gevarieerde opbouw waarbij we binnen en ook buiten in het bos aan de slag gaan. Een dagdeel is gereserveerd voor een lichaamsgerichte werkvorm en een voor een creatieve werkvorm en je krijgt enkele thuiswerkopdrachten. Na drie dagen bootcamp kan jouw psyche een marathon aan.
Data: op aanvraag en in overleg
Prijs: € 595 incl. lunches en drankjes, excl. btw en eventuele overnachtingen 

Er zijn op loop/fietsafstand meerdere geweldige overnachtingsplekken midden in de natuur:
B&B Adelaerthoeve
Camping Warnsborn 
Groot Warnsborn

Op Buitenplaats Koningsweg combineren we binnen en buiten werken. De natuur is inspirerend en we komen nog weleens wat wild tegen.

Een kleurrijke metafoor voor de rijkdom van jouw innerlijke wereld. Mijn favoriete werk van kunstenaar Seet van Hout.

De Bootcamp naar je-zelf driedaagse is geschikt als je:

  • inzicht wilt krijgen in je eigen functioneren
  • onbewust gedrag wilt omzetten in positief bewust gedrag
  • blokkerende patronen wilt doorbreken
  • intensief en effectief wilt leren met een klein groepje mede-'reizigers'.

Benieuwd? Wil je je aanmelden? Of eerst een programma beschrijving ontvangen?

We horen graag van je!

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden