Jeannette Eijgenraam

De aansturende kracht van je onbewuste is veel groter dan je denkt. Zicht op wat er speelt zorgt voor zelf-wording. Kan ik je hierbij helpen? Je bent welkom!

Met Koningsweg Dieptepsychologen wil ik een bijdrage leveren aan een gezond psychisch evenwicht in mens en organisatie. Met een dieptepsychologisch programma begeleid ik jou op een innerlijke reis, zodat je beter in staat bent invulling te geven aan een leven zoals jij dat wilt. Onbewuste drijfveren worden omgezet in bewuste keuzes en gedrag.

 

We lopen een stukje samen op je levenspad: om terug te beleven, te leren accepteren en te kunnen integreren, opdat je vervolgens met hernieuwd zelfbewustzijn je unieke eigen weg vervolgt.

Jeannette Eijgenraam

Dieptepsycholoog | Coach inclusief leiderschap
Arnhem 

Over mij: Jeannette Eijgenraam 

Koningsweg Dieptepsychologen is opgericht door Jeannette Eijgenraam. Met 30 jaar management- en advieservaring ontleen ik veel voldoening aan het begeleiden van mensen en organisaties bij verandering. 


Uit grote nieuwsgierigheid naar andere culturen heb ik veel gereisd in Afrika en Azië. Ik deed onderzoek naar inclusief leiderschap vanuit mijn drijfveer dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Mijn hele carrière ben ik blijven leren, de vijfjarige Masteropleiding aan het Jungiaans Instituut/InterUniNet-Universität Graz gaf mij de diepte om innerlijke ervaringen in een brede context te plaatsen. De scholing en de uitgebreide persoonlijke leeranalyse gaven mij inzicht en vaardigheden in droomwerking, symboliek, kosmologie, religie, filosofie, mythologie, alchemie en lichaamsbewustzijn.

Goede psychologische basis
Ik heb gedegen kennis van principes in de psychiatrie en psychologie, de diagnostische methodes DSM-classificatie en C.O.M.®-diagnostiek en van cognitieve/gedragsmatige interventies. Dat betekent in de praktijk dat ik weet wanneer ik zal doorverwijzen en naar wie, want niet iedereen is gebaat bij dieptepsychologie. Ik maak deel uit van beroepsvereniging VIT, praktiseer de beroepscode JVATN en ben aangesloten bij RBCZ en SCAG (klachtenregeling).

 

Samenwerkingen
Om jou precies datgene te bieden wat het beste bij je past werk ik graag met complementaire vakgenoten. Lichaamsgerichte dieptepsychologie en looptraining op psychotherapeutische basis behoren bij ons tot de mogelijkheden. De enorme ruimte op Buitenplaats Koningsweg, de bossen, heide en weilanden lenen zich daar uitstekend voor.

Is je interesse gewekt? Laat gerust van je horen!

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden