Jeannette Eijgenraam

Met Koningsweg Dieptepsychologen wil ik een bijdrage leveren aan een gezond psychisch evenwicht in mens en organisatie. Dankzij verschillende ontwikkelprogramma’s worden onbewuste drijfveren geïntegreerd in bewuste keuzes en gedrag.

 

We lopen een stukje samen op je levenspad: om terug te beleven, te leren accepteren en te kunnen integreren, opdat je vervolgens met hernieuwd zelfbewustzijn je unieke eigen weg vervolgt.

 

Met een dieptepsychologisch programma begeleid ik jou op een innerlijke reis, zodat je beter in staat bent invulling te geven aan een leven zoals jij dat wilt. Om terugkerende patronen aan de wortel aan te pakken en daardoor energiek en veerkrachtig in het leven te kunnen staan. 

Worden wie je bent, is soms hard werken. De investering leidt tot een bevredigende vervulling van jouw unieke leven.

De aansturende kracht van je onbewuste is veel groter dan je denkt. Zicht op wat er speelt zorgt voor zelf-wording.

Koningsweg Dieptepsychologen is opgericht door Jeannette Eijgenraam. Met 30 jaar management- en advieservaring ontleen ik veel voldoening aan het begeleiden van mensen en organisaties bij verandering. Je diepgaand bewust worden van een levendige innerlijke symboliek kan je verder brengen in het dagelijks leven, dat soms heel hard kan zijn. Het intens ervaren van deze dualiteit heeft mijn leven verrijkt en is kenmerkend voor mijn begeleiding.

 

Inclusie: mensen betrekken en mee laten doen
Uit grote nieuwsgierigheid naar andere culturen heb ik veel gereisd in Afrika en Azië. Ik deed onderzoek naar inclusief leiderschap vanuit mijn drijfveer dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Mijn hele carrière ben ik blijven leren, de vijfjarige Masteropleiding aan het Jungiaans Instituut/InterUniNet-Universität Graz gaf mij de diepte om innerlijke ervaringen in een brede context te plaatsen. De scholing en de uitgebreide persoonlijke leeranalyse gaven mij inzicht en vaardigheden in droomwerking, symboliek, kosmologie, religie, filosofie, mythologie, alchemie en lichaamsbewustzijn.

 

Goede psychologische basis
Ik heb gedegen kennis van principes in de psychiatrie en psychologie, de diagnostische methodes DSM-classificatie en C.O.M.®-diagnostiek en van cognitieve/gedragsmatige interventies. Dat betekent in de praktijk dat ik weet wanneer ik zal doorverwijzen en naar wie, want niet iedereen is gebaat bij dieptepsychologie. Ik maak deel uit van beroepsvereniging JVATN, praktiseer de beroepscode en ben aangesloten bij SCAG (klachtenregeling).

 

Samenwerkingen
Ik werk graag met complementaire vakgenoten om jou precies datgene te bieden wat het beste bij je past. Lichaamsgerichte dieptepsychologie en looptraining op psychotherapeutische basis behoren bij ons tot de mogelijkheden. De enorme ruimte op Buitenplaats Koningsweg, de bossen, heide en weilanden lenen zich daar uitstekend voor.

 

Bijzondere plek
Buitenplaats Koningsweg aan de rand van Nationaal park De Hoge Veluwe is een culturele enclave waar creatieve bewoners werk en wonen combineren. Niets is er wat het lijkt, het wordt een landschap met een verborgen verleden genoemd. Een uitstekende plek om de diepte in jezelf te leren kennen!

Je kunt gratis parkeren en de bus stopt voor de deur. Kijk niet vreemd op als een hert, ree of das je pad kruist. De praktijk is gehuisvest in een rijksmomument dat is getransformeerd. 

Koningsweg Dieptepsychologen

Is je interesse gewekt? 

Laat gerust van je horen!

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden