Neem contact op

We staan voor je klaar

Koningsweg Dieptepsychologen zet jou niet in de wacht. Niet alleen zul je snel van ons horen, we zorgen voor spoedige beschikbaarheid, opdat je echt aan de slag kunt met je vraag.

Stuur een bericht

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Bereikbaarheid 

De praktijk van Koningsweg Dieptepsychologen is gehuisvest in een getransformeerd rijksmonument op Buitenplaats Koningsweg, een voormalig kazerneterrein in de bossen aan de uiterste noordzijde van Arnhem.  Het adres is Radarpad 34, 6816 TP Arnhem.

 

Buitenplaats Koningsweg is nog volop in ontwikkeling. Het adres wordt door sommige navigatiesystemen nog niet herkend: stel dan in op Koningsweg 23a. Ter hoogte hiervan sla je het Radarpad in. Rijd de buitenplaats op, de praktijk bevindt zich in het derde gebouw links. Je kunt gratis parkeren op een van de parkeerterreinen. Kom je met het OV, neem dan bus 9 naar Schaarsbergen. De bushalte bevindt zich voor de ingang van de buitenplaats.

Bijzondere plek

Buitenplaats Koningsweg aan de rand van Nationaal park De Hoge Veluwe is een culturele enclave waar creatieve bewoners werk en wonen combineren. Niets is er wat het lijkt, het wordt een landschap met een verborgen verleden genoemd. Kijk niet vreemd op als een hert, ree of das je pad kruist. Een uitstekende plek om de diepte in jezelf te leren kennen!