Neem contact op

We staan voor je klaar

Koningsweg Dieptepsychologen zet jou niet in de wacht. Niet alleen zul je snel van ons horen, we zorgen voor spoedige beschikbaarheid, opdat je echt aan de slag kunt met je vraag.

Stuur een bericht

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Bereikbaarheid 

De praktijk van Koningsweg Dieptepsychologen is gehuisvest in een getransformeerd rijksmonument op Buitenplaats Koningsweg, een voormalig kazerneterrein. Nog volop in ontwikkeling, in de bossen aan de uiterste noordzijde van Arnhem.  Het adres is Radarpad 34, 6816 TP Arnhem.

 

Dit adres wordt door sommige navigatiesystemen nog niet herkend: stel dan in op Koningsweg 23a. Ter hoogte hiervan sla je het Radarpad in. Rijd de buitenplaats op, de praktijk bevindt zich in het derde gebouw links. Je kunt gratis parkeren op een van de parkeerterreinen, en de bus stopt voor de deur. Kom je met OV, neem dan bus 9 naar Schaarsbergen. De halte bevindt zich voor de ingang van de buitenplaats.

Bijzondere plek

Buitenplaats Koningsweg aan de rand van Nationaal park De Hoge Veluwe is een culturele enclave waar creatieve bewoners werk en wonen combineren. Niets is er wat het lijkt, het wordt een landschap met een verborgen verleden genoemd. Kijk niet vreemd op als een hert, ree of das je pad kruist. Een uitstekende plek om de diepte in jezelf te leren kennen! 

Voordelen van Koningsweg Dieptepsychologen:

- Wetenschappelijk geschoold Dieptepsycholoog / Jungiaans Analytisch therapeut 

- Dertig jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij verandering

- Alle programma's worden aangepast bij jouw unieke situatie

- Gedeeltelijke vergoeding mogelijk met aanvullende zorgverzekering bij veel zorgverzekeraars

- Programma's zijn als scholingskosten te boeken door ondernemers en werknemers

- Aangesloten bij beroepsvereniging VIT, handelend conform de beroepscode

- Geregistreerd in kwaliteitsregister RBCZ

- Aangesloten bij geschillencommissie SCAG

- Nauwelijks wachttijd